Marionmode

Marionmode, Het bedrijf achter Seniorenkleding.nl

Vanaf de oprichting in 1990 tot nu is Marionmode uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van modeshows en verkopen op locatie voor senioren.
Wij zijn een familiebedrijf met een schat aan ervaring in de kledingbranche. Al ver voordat Marionmode is opgericht is de ervaring opgedaan in de klassieke damesconfectie met o.a. ontwerp van eigen labels en aan de snijtafels van vooraanstaande merken. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de 2e generatie (de oudste zoon Niels) van de familie van de Vooren. Waarmee Marionmode een vooruitstrevend en eigentijdsbedrijf op dit gebied.

Met onze mobiele winkel bezoeken wij het gehele jaar woonzorgcentra, dienstencentra, beurzen en damesverenigingen. In een half uur staat de winkel van marionmode op de locatie. De verkoop met of zonder modeshow wordt meestal bepaald aan de hand van de wensen van de organisatie, gebruikelijk is dat dit een dagdeel ochtend of middag is. Kiest u voor de modeshow dan komen wij met een team van professionele mannequins en presentatrice en bieden een modeshow afgestemd op het seizoen. In een half uur tijd laten wij de nieuwste mode voorbijkomen.

De shows worden door de ladyspeaker professional geleid maar blijft ongedwongen. Zo kan bijvoorbeeld gevoelt worden aan de stoffen van de kleding en lopen de mannequins dicht langs de tafeltjes zodat het allemaal informeel en intiem blijft. In overleg met de organisatie laten we altijd een bijdrage (% van de verkoop) achter of er wordt in overleg een huur betaald.

Wij staan bekend om onze collectie vol met prachtige kleuren. De vaste klanten zijn hier inmiddels mee bekend wij brengen elke keer weer een winkel vol aan kleur afgestemd op het seizoen en de nieuwste trends. Elk seizoen wordt deze collectie met zorg samengesteld door ons en wordt gekeken naar de nieuwste trendsen ontwikkelingen.

Meer weten over Marionmode? Bekijk de website of neem contact op.