Marionmode

Wie zijn wij 

Seniorenkleding.nl is onderdeel van Marionmode. in onze webwinkel treft u zowel vlotte mode bijv. leuke shirts en jeans en ook klassieke mode zoals rokken en poloshirts. Alle kleding is van uitstekende kwaliteit en pasvorm. Wij werken uitlstuitend met vooraanstaande merken zoals, Sensia, Rabe en Lebek. Belangrijk vinden we de prijskwaliteit verhouding van de kleding. Zo is onze basiscollectie, welke bestaat uit pantalons en rokken met rondom elastiek zeer aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast bieden we ook de exclusievere mode met luxe artikelen zoals vlotte blazers, twinsets, jacks/jassen en luxe vesten. Verder hebben we ook een steeds groter aanbod voor de heren. De herenpantalons met rondom elastiek en de mooie collectie vesten, overhemden en poloshirts. 

Marionmode

Vanaf de oprichting in 1990 tot nu is Marionmode uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van modeshows en verkopen op locatie voor senioren. Marionmode bezoekt o.a. woonzorgcentra, dienstencentra en damesclubs (anbo en dames van nu) door heel het land. Marionmode biedt een grote collectie aan dames- en herenkleding. Elk seizoen wordt deze collectie met zorg samengesteld door ons en wordt gekeken naar de nieuwste trend en ontwikkelingen. 

Familiebedrijf

Marionmode is een familie bedrijf met een schat aan ervaring in deze branche. Al ver voordat Marionmode is opgericht is de ervaring opgedaan in de klassieke damesconfectie met o.a. ontwerp van eigen labels en aan de snijtafels van vooraanstaande merken. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de 2e generatie (de oudste zoon Niels) van de familie van de Vooren. Waarmee Marionmode een vooruitstrevend en eigentijds bedrijf is en blijft in deze markt.

kleding voor 50 plus

In onze collectie treft u modieuze kleding voor de vlotte senior

Lees meer over ons